Hotel bij Eiffeltoren

De Eiffeltoren is dé bezienswaardigheid van Parijs. Een wereldwonder en voor veel mensen het hoogtepunt van een bezoek aan Parijs. Wat is er dan romantischer dan een hotel met uitzicht op de Eiffeltoren?

De Eiffeltoren staat aan de linkeroever van de Seine in het 7e arrondissement van Parijs. Genoeg aanbod van hotels maar wel wat prijzig.

 

Hotels bij Eiffeltoren

  1. La Bourdonnais is een comfortabel hotel met een uitstekend restaurant. Kamers zijn ingericht met fraaie meubels en antiek en hebben moderne voorzieningen als wifi en airco. Ontbijt in tuin mogelijk. En binnen 10 minuten loop je naar de Eiffeltoren!
  2. Le 7 Eiffel Hotel is een fijn hotel op een rustige locatie tussen de Eiffeltoren en Hôtel des Invalides. Kamers zijn modern ingericht met airco, comfortabele bedden en geluiddicht. Het hotel ligt dicht bij de markten en winkels en je bent binnen een kwartiertje lopen bij de Eiffeltoren.
  3. Hotel Pullman Paris Tour Eiffel ligt vlak naast de Eiffeltoren. Het hotel is onderdeel van de Accor hotelketen. Dus degelijk en wat standaard. Kamers zijn modern en van alle voorzieningen voorzien. De locatie vlak naast de Eiffeltoren maakt het wel heel bijzonder.

 

Goedkope hotels bij Eiffeltoren

  1. Hotel La Serre ligt op slechts 600 meter van de Eiffeltoren. Kamers zijn eenvoudig.
  2. Hotel Kensington ligt om de hoek bij de Eiffeltoren op zo’n vijf minuten lopen. Een simpel en eenvoudig hotel op een zeer centrale locatie.
  3. Hôtel Eiffel Rive Gauche ligt ook vlakbij de Eiffeltoren. Het hotel is gevestigd in een voormalige klooster. De kamers zijn klein maar sommige kamers hebben een eigen terras!

Kijk hier voor meer goedkope hotels bij Eifeltoren.

Laat wat van je horen

*