Hotel bij Place des Vosges

Place des Vosges is één van de mooiste pleinen in Frankrijk. Oude 17e eeuwse huizen, een mooi centraal park omringd door galerijen met winkels en restaurants. Neem een hotel in deze buurt en je hoeft niet ver te gaan om te genieten van een mooi verblijf in Parijs?

Het plein is gelegen in het Marais district in het derde arrondissement, niet ver dan de Place de la Bastille. Hotels zijn wel wat prijziger.

 

Hotels bij Place des Vosges

  1. Hotel de la Place des Vosges is een zeer comfortabel hotel vlakbij Place des Vosges. Designhotel met modern ingerichte kamers (met airco). Ook speciale anti-allergene kamers!
  2. Hotel Turenne Le Marais ligt zeer dicht bij Place des Vosges. Typisch Frans hotel met vriendelijk personeel. Kamers zijn goed verzorgd en van moderne voorzieningen als airco voorzien en het ontbijt is ook goed verzorgd.
  3. Hôtel Jules & Jim is een mooie sfeervolle boutiquehotel. Hotel wordt omgeven door twee geplaveide binnenplaatsen en ligt vlak bij veel bijzondere winkeltjes in leuke straatjes. Op ongeveer 1 km van Place des Vosges.
  4. Hotel de la Herse d’Or is op twee minuten lopen van Place des Vosges. Eenvoudig én betaalbaar familiehotel met rustige binnenplaats.

Kijk hier voor meer hotels bij Place des Vosges.

Laat wat van je horen

*