Hotels bij Jardin du Luxembourg

Jardin du Luxembourg (‘Luxemburgse tuin’) is een grote maar rustige stadspark in Parijs langs de Boulevard St-Michel. Het park bevind zich in het zesde arrondisement en heeft een vijver, terrassen, brede lanen en standbeelden. Maar ook een openluchtcafé, poppentheater, tennisbanen, muziektent en een imkerschool. Doordeweeks zitten er veel studenten en in het weekend vind je er veel gezinnen met kinderen. Kortom best goed als uitvalbasis voor een gezin met kinderen in Parijs.

Dichtbij Jardin du Luxembourg zijn veel leuke cafés en het park zelf is een goede plek om tot rust te komen of lekker buiten te spelen.

 

Hotels bij Jardin du Luxembourg

  1. Hotel Elysa-Luxembourg is een prima hotel gevestigd in een 19e-eeuws gebouw. Kamers zijn elegant en modern met airco, badkamer en gratis wifi. Bedden zijn prima. En locatie vlak bij Jardin du Luxembourg is prima.
  2. Hotel Villa Madame is een luxe en intiem hotelletje midden tussen leuke winkeltjes en gezellige cafés en restaurants. Het ligt op 200 meter van het park en de kamers zijn stijlvol ingericht met alle luxe. Zomers kun je ook heerlijk ontbijten in de mooie binnentuin. Kortom, een charmant en luxe hotel op een ideale locatie.
  3. Hotel Louis II is een rustiek hotel. De kamers zijn licht en smaakvol ingericht. Jardin du Luxembourg is op loopafstand. Dichtbij zijn ook vele kleine cafés en drukke restaurants.

 

Goedkope hotels bij Jardin du Luxembourg

  1. Residence Du Palais is betaalbaar maar netjes. De kamers zijn eenvoudig ingericht met rustieke meubels. Wifi is gratis en de locatie vlakbij Jardin du Luxembourg maken dit hotel tot een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Parijs.
  2. Hotel De Senlis een betaalbaar hotel in een rustige straat. Locatie is super vlabij de metro en de Luxemburgse tuin. Kamers zijn wat verouderd maar wel zeer schoon. Kortom een goede betaalbare hotel vlakbij Jardin du Luxembourg en de rest van Parijs.
  3. Hôtel Du Brésil is een ouderwets hotel. Het ligt tussen de Jardin du Luxembourg en het Pantheon. Kamers hebben een eigen badkamer en wifi.

Kijk hier voor meer goedkope hotels bij Jardin du Luxembourg.

Laat wat van je horen

*