Hotels in Batignolles

Batignolles was vroeger een dorpje en is nu een onderdeel van Parijs (17e arrondisement). Tegenwoordig is het een populaire woonwijk. Qua goedkope hotels is het een interessante locatie omdat wat verder van de toeristische attracties ligt, maar toch goede metroverbindingen heeft.

Daarnaast ligt het in de buurt van de historische wijk Montmartre en de Moulin Rouge. Dus op zich een goede en betaalbare locatie om Parijs te verkennen.

 

Hotels in Batignolles

  1. Hotel Du Mont Doré ligt in een rustige straat dicht bij Montmatre en heeft een bloemrijke binnenplaats. Net hotel en dichtbij metro (station  Rome). Hotel Du Mont Dore.
  2. Hotel Jean Gabriel is een betaalbaar hotel met de  Sacré-Coeur, Montmartre en het cabaret van de Moulin Rouge op slechts een paar minuten loopafstand. De rest van Parijs bereik je zo met de metro. Metrostation “Place de Clichy” ligt op 200 meter van het hotel. De kamers kunnen wat gehorig zijn en hebben gratis draadloos internet.
  3. Midden in Batignolles ligt het Hotel des Batignolles. Het is een rustig betaalbaar hotel met eenvoudige kamers welke een eigen bad of toilet hebben. Het hotel serveert een goed ontbijt. Metrostation Rome ligt op 350 meter van het hotel.
  4. Net buiten Batignolles maar wel in het 17e arrondisement ligt Hotel Jardin de Villiers. Rustig hotel met ruime en comfortabele kamers. Het hotel heeft een mooie bloemrijke tuin waar ook het ontbijt gebruikt kan worden. Dicht bij metro en de kamers hebben airco, gratis draadloos internet en eigen badkamer.

Kijk hier voor meer goedkope hotels in Batignolles.

Laat wat van je horen

*